Založ si blog

Biznis – kreslený vtip

Žena sa pýta chlapa predávajúceho komára v pohári:
– Načo je to dobré a čo to stojí?
– Za dvadsať päť eur vám v posteli úplne nahradí chlapa.
– Vážne? A ako to funguje?
– Jednoducho. Vyzlečiete sa, ľahnete si na posteľ, vypustíte z pohára komára a bude to. Ak by bol nejaký problém, tak mi zavolajte.
Žena komára kúpi, uteká domov, vyzlečie sa, ľahne na posteľ, vypustí komára a ten si pokojne sadne na stenu, tak zavolá predajcovi. Ten okamžite pribehne, vyzlečie sa, ľahne si k žene a vraví komárovi:
– Teraz sa pozeraj, ukazujem ti to poslednýkrát.
Matka píše list synovi:
– Píšem pomaly, pretože viem, že nevieš rýchlo čítať. Už nebývame tam, kde sme bývali, pretože otec čítal, že najviac dopravných nehôd je v okruhu dvadsať kilometrov okolo nášho bydliska. Nemôžem Ti napísať číslo nášho domu, pretože predošlí majitelia ho zobrali so sebou, aby nemuseli meniť adresu. Tvoja sestra včera porodila, ale zatiaľ nevieme, či chlapčeka alebo dievčatko, takže tiež nevieme, či si strýko alebo teta. Počasie je u nás dobré, minulý týždeň iba dvakrát pršalo, raz štyri dni a druhýkrát tri dni. Chcela som Ti poslať aj nejaké peniaze, ale obálka už bola zalepená.

Tank / Gaza /

Netanjahu odmietol požiadavku Hamasu na ukončenie vojny. Izrael uzavrel dôležitý hraničný priechod s Gazou

05.05.2024 16:20

Politický vodca Hamasu Ismáíl Haníja obvinil Netanjahua zo sabotovanie snáh o sprostredkovanie dohody o prímerí.

Zuzana Čaputová

Čaputová sa nechystá do straníckej politiky. Chce zostať na Slovensku a byť užitočná pre spoločnosť

05.05.2024 16:00

Rozhodnutie nekandidovať opätovne na hlavu štátu neľutuje.

Rusko Toržók Putin prezident

Slovenská firma zaradená na sankčný zoznam USA predávala softvér do Ruska, jej majiteľ je zapojený do miliónovej kauzy so zmenkou v Moskve

05.05.2024 16:00

Podľa zistení Pravdy je majiteľom eseročky cudzinec, ktorý býva v Londýne a spoluvlastní schránkovú firmu, ktorá sa objavila aj v databáze Pandora Papers.

Kuba

Rusko verbuje do armády stovky Kubáncov, láka ich na vysoké platy a ruské pasy

05.05.2024 14:30

Od začiatku ruskej invázie vo februári 2022 sa údajne pripojili k ruským ozbrojeným silám stovky Kubáncov, vyplýva z uniknutých dokumentov.